موسسه نام آوران شهد قلم با مجوز رسمی از وزارت آموزش و پرورش با 18سال سابقه ی درخشان و کادر حرفه ای. فعال در زمینه ی تدریس خصوصی کلیه دروس در تمام مقاطع تحصیلی، امور آموزشی، آموزش زبان های خارجی و نهضت سواد آموزی با مدیریت خانم سنایی

ویژگی تصویر

آموزشگاه تدریس خصوصی نام آوران

  /  مقالات   /  بهترین اپلیکیشن‌ها برای درس خواندن
اپلیکیشن‌های خوب برای درس خواندن

بهترین اپلیکیشن‌ها برای درس خواندن

امروزه با رشد تکنولوژی همه یک گوشی هوشمند در دست دارند. اکثر افراد معتقدند که این گوشی‌های هوشمند باعث شده تا افراد از مطالعه روی برگردانند و یا کمتر این کار را انجام دهند. اما باید بگوییم که یک سری اپلیکیشن‌هایی وجود دارد که به ما در درس خواندن و مطالعه کمک می‌کنند. ما در این مقاله قصد داریم چند مورد از بهترین اپلیکیش‌ها را برای درس خواندن و مطالعه به شما معرفی کنیم. تا انتها همراه باشید.

آموزشگاه نام آوران شهد قلم، از معتبرترین مرکز آموزشی تدریس خصوصی در شهر تهران است.

  • برنامه Egenda، بهترین اپلیکیشن‌ها برای درس خواندن

این برنامه یکی از بهترین اپلیکیشن‌ها برای درس خواندن است. این برنامه از آن برنامه‌هایی هست که اگر نباشد، دانش‌آموزان و دانشجویان نبودش را کاملا احساس می‌کنند. برنامه Egenda کمک می‌کند تا شما بتوانید یک برنامه‌ریزی درست برای انجام تکالیف، پروژه‌ها، آزمون‌ها و تست‌ها داشته باشید. در این اپلیکیشن دانش‌آموز می‌تواند با درس خواندن گذشته خود رقابت کند. با رنگی کردن هر برنامه و وظیفه، جلو بردن پروژه‌ها و آزمون‌ها را برای خود راحت‌تر از قبل نمایید. برنامه Egenda تاریخ فرا رسیدن آخرین مهلت تحویل هر تکلیف را به شما گوشزد می‌کند. از دیگر مزایای این اپلیکیشن این است که می‌توان با هر دو سیستم اندروید و ios  نصب کرد و محدودیتی برای نصب و دانلود آن وجود ندارد.

  • اپلیکیشن power planner، برنامه برای درس خواندن

یکی از دلایل اینکه این اپلیکیشن از بهترین برنامه‌ها برای درس خواندن باشد این است که با برنامه تقویم گوگل هماهنگ است و به شما کمک می‌کند تا بتوانید به زندگی عادی و تحصیلی خودتان نظم بهتری بدهید. برنامه پاور پلنر به دانش‌آموز و یا دانشجو کمک مي‌کند تا زمان کلاس‌های خود را به تقویم اضافه کنید و فراموش نکنید. این برنامه را هم می‌توان در گوشی‌های سیستم عامل و هم در ios نصب کرد. اما برخی قسمت‌های آن نیاز به پرداخت پول و خرید اشتراک دارد. اما به طور کلی یک برنامه خوبی است که می‌توانید در زندگی کاری و درسی خود از آن استفاده نمایید.

اپلیکیشن‌های خوب برای درس خواندن

اپلیکیشن‌های خوب برای درس خواندن

  • اپلیکیشن درسی chipper، بهترین اپلیکیشن‌ها برای درس خواندن

یکی از بهترین برنامه‌ها برای درس خواندن که مناسب نصب در گوشی‌های اندروید هستند، اپلیکیشن درسی chipper می‌باشد. این اپلیکیشن یک نرم افزار برنامه‌ریز روزانه است. این برنامه را می‌توان از گوگل پلی دانلود کرد. در این نرم افزار، تقویمی است که می‌توانید دوره‌های در حال گذراندن و انواع وظایف خود را به ‌آن اضافه کنید. اینگونه می‌توانید به مدیریت برسید. در زمان امتحانات هم می‌توانید تاریخ امتحان را درون تقویم بنویسید. از مزیت‌های چیپر این است که وقتی شما قصد شروع درس خواندن را دارید، می‌توانید وارد این برنامه شوید و تایمر را روشن نمایید و در پایان، جایزه اپلیکیشن را دریافت نمایید.

  • برنامه stay focused، بهترین اپلیکیشن‌ها برای درس خواندن

اپلیکیشن stay focused یکی دیگر از برنامه‌هایی برای درس خواندن است که در زمان مطالعه به دانش‌آموز و یا دانشجو کمک می‌کند تا تمرکز خود را از دست ندهند و برنامه‌های دیگر روی گوشی حواستان را پرت نکند. این برنامه برای درس خواندن دانش‌آموزان و دانشجویان تنظیم شده است و می‌تواند در صورت خواستن شما، همه‌ی برنامه‌های موجود در گوشی شما را مسدود نماید.

از دیگر مزیت‌های این برنامه این است که به شما کمک می‌کند تا متوجه شوید که کدام برنامه‌ها بیشترین زمان را از شما گرفته و وقت شما را تلف کرده است. ممکن است شما در زمان مطالعه بارها بخواهید وسوسه شوید تا برنامه‌های غیر درسی را از لیست سیاه بیرون آورده و استفاده کنید. این اپلیکیشن این اجازه را می‌دهد که شما با نوشتن یک متن کوتاه و انگیزشی در پیش فرض تنظیم کنید و متن را به ازای هر بار باز کردن برنامه‌های لیست سیاه مشاهده کنید.

  • My study life

این برنامه را می‌توان در گوشی‌های ای او اس، اندروید، کروم نصب کرد و یک برنامه بسیار خوب برای شروع سال تحصیلی یا ترم جدید است. این اپلیکیشن به عنوان یک برنامه‌ریز عمل می‌کند. اما شباهت بسیار زیادی به برنامه‌ریزی روی کاغذ دارد. ممکن است بیشتر افراد در زمان انتخاب برنامه‌ریز این نگرانی را داشته باشند که کار با این برنامه‌ها سخت باشد. همچنین برنامه‌ریزی روزانه، هفتگی، ساعتی اصلا کار درستی نیست. زیرا ممکن است که شما در آن ساعات برایتان کاری پیش بیاید. این برنامه کمک می‌کند تا شما بتوانید برنامه‌های خود را به صورت چرخشی اضافه کنید.

از طریق این برنامه می‌توانید کلاس‌ها و تکالیف آینده را به راحتی دریافت کنید. لیست وظایف به شما این امکان را می‌دهد تا کارهایی را که صرفا در مدرسه انجام می‌دهید را در برنامه وارد نمایید. اینگونه می‌توان زندگی خود را به صورت کامل در این اپلیکیشن سازماندهی کرد. صفحه روزانه علاوه بر این که کلاس‌ها و فعالیت‌های روزانه را به شما نشان می‌دهد، به شما کمک می‌کند تا یاد‌آوری روزانه، هدف‌های از قبل تعیین شده و حتی زمان انجام دادن کارهای جدید را ببینید. این برنامه به شما در یک برنامه‌ریزی درسی کمک بسیاری می‌کند.

اپلیکیشن‌های خوب برای درس خواندن

اپلیکیشن‌های خوب برای درس خواندن

  • Evernote

این برنامه به شما کمک می‌کند تا همه‌ی تحقیقات، داده‌ها یا یادداشت‌های خود را ذخیره کنید. نسخه اصلی این برنامه را می‌‌توان به صورت رایگان در رایانه دستگاه‌های تلفن همراه نصب کرد. Evernote به شما این فرصیت را می‌دهد تا همه‌ی اطلاعات خود را جمع‌آوری کرده و همه را در یک مکان ذخیره کنید. به عنوان مثال اگر می‌خواهید یک مقاله تحقیقاتی انجام دهید، می‌توانید اطلاعات را از وب سایت‌ها و مقالات مختلف کلید کنید و همه‌ی آن را در یک صفحه ذخیره نمایید. درواقع این برنامه یک پوشه الکترونیکی برای همه‌ی اطلاعات شما می‌باشد. اگر پروژه‌های گروهی دارید، می‌توانید با هم‌ گروهی‌های خود همکاری نمایید. این برنامه قابلیت چت داشته و می‌توان صفحاتی را با آن‌ها به اشتراک گذاشت و آن‌ها هم برای شما به اشتراک بگذارند.

  • Quizlet

معلمان بیشتر از این اپلیکیشن استفاده می‌نمایند. گفته شده که طبق وب سایت آن‌ها بیش از ۴۰ میلیون نفر در هر ماه از آن مطالعه، استفاده می‌کنند. این اپلیکیشن یک وب سایت فلش کارت است، دارای مسابقه و بازی‌های مطالعاتی است که باید خودتان آن را بسازید. همچنین یک برنامه رایگان بوده که می‌توانید برای مطالعه در حال حرکت برای مطالعه در تعطیلات بهاری و عید از آن استفاده کرد. صفحه اصل این برنامه یک نقشه بسیار زیبا و جذاب دارد. افراد از این برنامه برای مطالعه در سراسر جهان از آن استفاده می‌کنند. اما برای ساختن فلش کارت‌های دیجیتالی باید در تست‌های تمرینی شرکت نمایید. این سایت بسیار عالی بوده و معلمان از آن برای تعیین تکلیف امتحانی و سایر تکالیف استفاده می‌کنند.

سخن آخر

با پیشرفت تکنولوژی گاهی می‌شود که حواس دانش‌آموزان و دانشجویان پرت شود. این موضوع بیشتر در زمان فرجه احساس خواهد شد. در این زمان فرد می‌تواند به درستی تمرکز کرده و از وقت خود برای مطالعه استفاده کند. به همین دلیل در این مواقع استفاده از این برنامه‌ها کمک کننده می‌باشد.

این را هم بخوانید: ریاضیات و توانایی‌های تفکر خلاق

 

ارسال یک نظر

عضویت کاربر

شما اجازه ثبت نام ندارید

بازنشانی کلمه عبور